Heeft iemand ervaring met een penisring?

2014-07-30 05:18:04

Mijn kersverse vriend heeft een wat kleinere pik dan ik gewend ben en ik voel gewoon minder. Na de tips op deze pagina ga ik de komende tijd zeker experimenten met standjes, tempo, beweging etc, hopelijk met resultaat. Verder lijkt het me iets waar de markt ook op inspeelt. Heeft iemand daar ervaring mee? Ik zelf zou bijvoorbeeld een ring kunnen voorstellen die je over de penis schuift voor wat meer dikte. Om maar iets te noemen. Ik hoor het graag.

Bianca (Alkmaar)Reacties (6)

Gravatar
Bert (Groningen) schreef...
Ik gebruik sinds kort penisringen. 1 grote achter de balzak, 1 iets kleinere om de penis tegen de balzak en 1 extra dikke achter de eikelrand. De ring achter de eikelrand is 1 cm dik, de inwendige maat van de ring achter de eikel is 3 cm, de uitwendige diameter 5 cm! Deze gaat dus tijdens het neuken helemaal mee naar binnen, mijn vrouw vindt het een waar genot!

2016-10-20 20:26:16
Gravatar
liefje (utrecht) schreef...
hoi. ik gebruik de cockringen uit de set van 3.volgens de sexshop moet de 1 achter mijn pik en ballen, de 2e om mijn ballen en de 3e om mijn pik. als ik dat gedaan hebt ( wat vrij pijnloos kan ) komen me ballen wat naar voren te staan. maar ik en mijn vrouw merken er weinig van dat mijn pik dikker en stijver word. ook het uitstellen van het klaarkomen merken we niet.
doe ik / wij iets fout?
als ik het gebruik met mijn zelf af te trekken en ik ze ook zo plaats als hierboven omschreven krijg ik niet echt een stijvere of dikkere pik, ook het klaarkomen duur zoals gezegd niet langer en is ook niet heftiger.
hebben jullie hier ook ervaringen mee ? of weet iemand wat ik / we fout doen?
graag jullie reactie's

2016-08-12 06:20:45
Gravatar
Wennepen (Tilburg) schreef...
Mijn man heeft een gemiddelde jongen van 16 centimeter. Ik vind een heerlijk apparaat maar.... In zijn experimentele bui heeft hij een latex penishuls gekocht. deze verdikte alleen iets en ik merkte dat ik dit wel erg prettig vond. Omdat ik hem niet het gevoel wilde geven dat hij niet genoeg voor me was heb ik altijd wat passief gereageerd op zijn vraag of size matters voor me. Later bestelde hij nog zo\'n soort ding maar daarmee toverde hij hem om tot een waar monster waarop ik zo verschrikkelijk hard en veel klaarkwam dat ik bijna het bewustzijn verloor! Tja hij had het nu echt door... size matters en ik bleef toch maar voorzichtig met dat toegeven... Ik wilde hem immers niet kwetsen. Nog wat later besteld hij een soort condoom met een verlengstukje van een cm-er of 6 en DAT WAS HET HELEMAAL! Hij raakte precies een apart plekje vanbinnen waar hijzelf net niet bijkwam en waarvan ik al klaarkom als hij die lengte in een keer naar binnenschuift en dus dat speciale plekje raakt.... Dat dingetje gebruikte we elke keer weer! (bijkomend voordeel; ik hoefde daardoor er ook niets meer uit te laten lopen) Vorige week stuurde hij me een SMS-je waarin hij vertelde dat hij echt wel wist dat de maat er voor mij toedeed en dat ik er niet meer omheen moest draaien, hij was gewoon niet jaloers!! De schat was blij dat hij het me kon geven en het blijkt ook nog eens een Fetisj van hem te zijn om mij diep te raken! Heb ik even geluk!! Als we nu vrijen doen we \"het\" eerst ... Lees meer


2014-08-05 06:28:36
Gravatar
Melisa (Wormerveer) schreef...
Het is een leuk idee maar er zijn verschillende mogelijkheden. Om een cockring plezierig te gebruiken moet hij wel goed passen, niet te wijd maar ook niet te nauw. In het eerste geval zwabbert het ding tijdens het vrijen langs de penis, in het tweede geval wordt de stuwing in de penis pijnlijk.

Cockringen kunnen verschillend geplaatst worden. Grotere ringen plaats je achter de balzak. In het liefdesspel kun jij hem de ring aandoen. Voorzichtig schuif je eerst zijn ballen door de ring en daarna schuif je zijn penis erdoor. Andersom gaat moeilijk omdat de penis flink stijf wordt en dan krijg je de ballen er niet meer door. Gebruik in eerste instantie een zachte rubberring, die geeft n.l. nog iets mee. Een overigens veel fraaiere stalen ring geeft niet mee en als dan de zwelling te pijnlijk wordt dan heb je een probleem. Kleinere ringen doe je alleen om de schacht van de penis, bij het vrijen gat die mee naar binnen. Sommige vrouwen vinden dat lekker, anderen niet. Stalen ringen werken het prettigst. Met twee ringen werken kan ook, een voor en een achter de balzak. Het plaatsen van de ringen, door hem zelf of door jouw is een fijn stukje voorspel. Hygiene is vereist, de ringen moeten altijd schoon worden opgeborgen.

Voor hem is het zaak dat hij volledig geschoren is, penis en balzak moeten haarvrij zijn en boven zijn penis liefst ook nog een strook. Koop een setje van dit soort producten en veel plezier ermee.

2014-07-31 06:29:49
Gravatar
Anoniem (Hilversum) schreef...
hoi hoi Toevallig kwam mijn vriend er van de week mee aan zetten.. Het was volgens mij nie echt een cockring maar een of ander soort elastiek waar die zijn ballen mee afbond ofzo. Hij zei zelf dat die daardoor langer door kon gaan en ja was ook te merken hahaha voor herhaling vatbaar...
Dus kopen zo\'n ding!!

2014-07-31 06:26:26
Gravatar
Marloes (Beverwijk) schreef...
Bianca, ik heb met hetzelfde probleem gezeten. Als ik goed opgewonden en vochtig was dan voelde ik helemaal niks van zijn kleine pikkie. Balen natuurlijk en we zijn samen naar oplossing gaan zoeken. Maar niks wat echt werkt, hoop gedoe met die penisring en het gaf niet veel meer genot! Toen hebben we besloten om er een ***** bij te nemen. En ik moet zeggen ons sexleven is hierdoor stukken beter geworden. Je moet maar eens kijken bij de Vibo Sexshop daar hebben ze heel mooie exemplaren. Ik kan niet meer zonder!

2014-07-31 05:48:04

Reageren

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
2000