Help mijn vriend heeft een kleine pik!

2014-08-04 09:18:57

Hoi, ik heb sinds kort een vriend waar ik 1x mee naar bed ben gegaan. Om maar met de deur in huis te vallen heeft hij een kleine piemel, nou kan dit subjectief zijn maar hij is ongeveer duim grote. Dit vind ik erg jammer maar kan ik mee leven. Het feit dat ie al na twee penetraties, al bijna klaarkwam is iets wat me verontrust. Wat als hij altijd zo presteert in bed? Zijn er vrouwen die hier ervaring mee hebben en me kunnen vertellen dat het goed komt of juist niet.

ps: hij is 39 jr, komt het misschien daardoor? Ik heb geen zin om met viagra aan de haal te gaan e.d.

Wennepen (Purmerend)Reacties (13)

Gravatar
Monique (Arnhem) schreef...
Heb ooit een scharrel gehad met een kleine. En die scharrel was heel leuk en slim en zo voorts. En ook wel nagedacht of ik er meer mee wilde, met die scharrel. Maar ik ben er toen achter gekomen dat size matters. Ik heb er van alles mee gedaan met die scharrel, maar zijn formaat was gewoon echt te klein om er lol aan te beleven. En heb hem dus op zijn formaat afgewezen. Geen tips dus. Klein blijft klein.

2017-06-27 05:52:58
Gravatar
Blondine (Amsterdam) schreef...
Hallo, je leest het onderwerp al... Ik heb sinds kort een super lieve vriend met een redelijk kleine penis (16 cm)... Ik zelf moet er aan wennen omdat ik hiervoor 23 cm gewend ben. Je kan best zeggen dat ik hiermee verpest ben. Maar, hij is super lief... dus iemand tips voor goeie standjes waardoor je hem toch enigszins diep kan voelen? Of andere tips om de seks nog beter te maken? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

2017-06-27 05:48:41
Gravatar
Saskia (Arnhem) schreef...
Je moet gewoon afentoe een echte vent scoren, je lekker laten uitwonen. Dan voel je je gelijk weer vrouw. Zijn genoeg mannen met een pik van meer dan 20 centimeter.

2015-11-14 06:11:12
Gravatar
Bram (Eindhoven) schreef...
Hallo Wendy, Ik wil je wel een keertje ontmoeten en je kennis laten maken met een echte pik. De mijne is 22 cm en lekker dik, lijkt je dat wat? Laat het me maar weten, ik kom je graag even verwennen. Liefst Bram (34)

2015-08-04 06:58:25
Gravatar
Martin (Haarlem) schreef...
Hallo even een vraagje aan de dames wat is in jullie ogen een grote penis? vanaf 18 cm of 20 cm?

2014-08-07 05:47:42
Gravatar
Tanja (Tilburg) schreef...
Ik durf te wedden dat als mannen hun penis konden laten verlengen, ze het allemaal direct zouden doen, nu moet je het maar net treffen dat je een grootgeschapen man treft Anita als hij verder ook nog leuk is laat hem dan niet gaan. Want geloof mij de middelmaatjes zijn er volop! Hopelijk voor de mannen met een kleintje dat ze zo snel mogelijk een penisvergroting kuurtje nemen.

Hebben wij meiden er ook wat aan! Xje

2014-08-07 05:43:48
Gravatar
Anita (Schiedam) schreef...
Hoi iedereen ik heb vorige week zaterdag een jongen ontmoet en vrijdag weer afgesproken, die zaterdag had ik hem al een beetje gevoeld dat hij groot was, nou die vrijdagnacht hebben we gesekst hij heeft een enorme penis ik voel me zo gelukkig, die blijft voorlopig dus wel even nuttig.

2014-08-07 05:41:04
Gravatar
anoniem (Haren) schreef...
Hallo dames ik heb een suggestie voor dit probleem, er wordt tegenwoordig zoveel gedated via internet sites, zou je nu hierop niet in het profiel van de man de maat van zijn penis kunnen laten vermelden??? Zou gelijk heel wat teleurstellende dates voorkomen lol

2014-08-07 05:38:46
Gravatar
Anoniem (Hoofddorp) schreef...
Ik wil toch echt wel een flinke pik, zielig hoor voor die man. Denk toch echt niet dat die truukjes werken als een man je ligt te neuken met een kleine penis. Om opgewonden te worden moet je wel het gevoel hebben genomen te worden. Anders doe ik het liever met mezelf denkend aan flinke pik, dan zou een man tussen mijn benen die mij neukt met zijn kleine pikkie mij teveel afleiden om te kunnen komen.

2014-08-07 05:37:32
Gravatar
anoniem (Sneek) schreef...
Hoi allemaal, ik vind seks heel belangrijk in een relatie, en wil zeker die klik tussen de lakens maar dat is misschien persoonlijk ik zou geen relatie kunnen hebben met een kleine man, ik heb misschien geluk gehad want mijn exen waren allemaal groot, misschien komt dit wel omdat ik op zelfverzekerde mannen val, en als de man een grootte heeft straalt hij dit ook wel uit!

2014-08-07 05:22:59
Gravatar
Wiliam (Heemskerk) schreef...
De mijne is 21 cm lang en 5 cm dik en kaarsrecht ! Ik heb heel vaak gemerkt dat vrouwen hem echt heerlijk vinden. Toch is dat echt niet het enigste genot wat een vrouw nodig heeft om zich zeer happy en klaargekomen te voelen. Heel goed zoenen en tongen en levendig bewegen is ook heel erg belangrijk voor veel vrouwen. Daarbij de nodige humor en spontaniteit waarin je laat blijken dat je het welgemeend erg fijn vind om met haar samen te spelen is zeer belangrijk al bij het voorspel alsook de innerlijke rust.

2014-08-07 05:21:46
Gravatar
anoniem (onbekend) schreef...
Het is idd zo dat je bij een penetratie weinig voelt van een kleine penis, maar ik geloof wel dat er genoeg alternatieven zijn om een vrouw tot een orgasme te brengen. Daarbij komen veel vrouwen sowieso niet klaar bij een penetratie maar wel met vingeren of beffen. Gewoon je andere specialiteiten verder ontwikkelen. Mocht je er echt mee zitten is er natuurlijk altijd nog zoiets als de vacuumpomp (wat volgens mij niet echt heel erg werkt), de penisring waardoor de penis meer zwelt en je in de breedte meer voelt (wat eigenlijk lekkerder is dan lengte) of als het echt niet anders kan kun je operatief het deel van de penis wat in het lichaam zit meer naar buiten laten halen.

2014-08-07 05:20:22
Gravatar
Desi (Leiden) schreef...
Hallo Wennepen,

Ik vind eerlijk gezegd wel dat je, na een keer met hem naar bed te zijn geweest,wel snel met een oordeel klaar staat. Misschien heeft hij al een tijdje geen seks meer gehad. Bij een man komt het er dan op neer dat hij snel klaar komt. Mischien is hij wel gefrustreerd omdat vrouwen hem mischien niet willen om zijn kleine piemel,en is er helaas geen vrouw die naar zijn karakter kijkt. Wat voor mij toch echt ook belangrijk is. Wat is eigenlijk de reden dat je met hem naar bed bent geweest? Was het omdat je hem leuk vond? Mischien moet je maar even afwachten en komt het in de loop van de tijd allemaal goed. Geef hem een kans, als je tenminste echt om hem geeft.

Succes,Desi

2014-08-07 05:18:57

Reageren

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
2000