Mijn nieuwe vriend is klein geschapen!

2014-08-07 10:02:55

Twee jaar geleden ben ik gescheiden na een huwelijk van 18 jaar. Het was een goed huwelijk, maar op een gegeven moment was de koek op door de slechte seks. En ik ben bang voor hetzelfde probleem met mijn nieuwe vriend.

Mijn ex en ik gingen steeds vaker alleen de deur uit, sliepen niet meer samen in een bed en hadden geen seks meer, iets wat ik toch wel een van de belangrijkste dingen vind in een relatie. Natuurlijk hebben we er alles aan gedaan om ons huwelijk te redden: weekendjes weg, dineren bij kaarslicht, een sekspsycholoog, noem maar op. Helaas hielp het allemaal niet, we waren al te ver uit elkaar gegroeid. Alle pogingen om weer nader tot elkaar te komen, waren bovendien veel te geforceerd.

In goed overleg hebben we toen besloten een einde te maken aan ons huwelijk. Een moeilijke stap, maar het voelt nog steeds als de juiste. Samen met mijn zussen stapte ik het vrijgezellenleven in. Ik boekte dagjes weg, ging naar Parijs en had weer plezier in mijn werk zonder te piekeren over mijn slechte huwelijk. Het voelde goed.

Ook qua relaties stond ik open voor een nieuw avontuur. Ik ben immers nog maar 48. De gedachte om mijn hele leven alleen te moeten zijn, maakt me toch wel ongelukkig. Via een vriendin kwam ik in het voorjaar in contact met een man die ook, net al ik, gescheiden is. Vanaf het moment dat we elkaar zagen, klikte het meteen. We hadden om dezelfde redenen ons huwelijk beëindigd en voelden elkaar meteen aan.

Het gaat geweldig tussen ons maar toch hangt er na een aantal maanden een klein donker wolkje boven het bed. Mijn nieuwe vriend is namelijk erg klein geschapen. De seks is hierdoor totaal niet opwindend en genieten kan er dan ook niet van. Ik voel hem namelijk niet! Persoonlijk vind ik seks wel belangrijk binnen een relatie. Ik weet dus niet hoe ik met deze situatie om moet gaan.

Buiten het bed voelt het alsof ik met deze man de rest van mijn leven wil delen, maar als ik kijk naar de seks, dan haak ik toch af. Ik vrees namelijk dat de slechte seks, doordat ik hem niet ‘voel’, mij alleen maar tegen gaat staan. Ik weet niet ook of ik dit met hem moet bespreken, omdat de lengte van een penis bij mannen vaak best gevoelig ligt.”

Hoe pak ik dit aan?

Barbara (Almere)Reacties (4)

Gravatar
XCor bulsing (Rotterdam) schreef...
Ook ik ben klein geschapen,maar om een vrouwtje te behouden mag ze van mij zich laten beuken door andere mannen met een veel grotere lul dan ik heb.
Alleen zo blijft ze bij je,en het gaat vrouwen echt om de maat van je pik,en al vind ik het niet leuk,ik wil haar niet kwijt,dus ze wordt iedere dag gebeukt door een gast met een grote lul

2019-03-15 00:46:09
Gravatar
Sukkeltje (Nijmegen) schreef...
Het valt als klein geschapen man niet mee als je erachter komt dat de ex-man van je vriendin een onwijs grote lul had. Als je voor het eerst gaat neuken en je pikkie floept er steeds uit... omdat haar kut gewoon te groot is voor jou kleine pikkie. Als ze dan ook niet verteld over de grote en dikke penis van haar ex... dan voel je je echt klein. Een grote dikke penis van 23 centimeter... kom jij aan met een dunne pikkie van amper 11 cm... Dat is echt heel vernederend... Als je dan ook in haar ogen ziet dat ze totaal niet bevredigt is na het neuken... dan weet je als man gewoon.. dat je haar nooit alleen zal hebben. Ze zal opzoek gaan naar mannen met een grote lul... of ze spreekt stiekem af met haar ex-man. Dat is je lot als je een klein pikkie hebt... Accepteer het nu maar...

2017-12-20 07:45:21
Gravatar
Blondine (Nijmegen) schreef...
Als vrouw reagerend op dit artikel moet ik zeggen dat ik tot de conclusie ben gekomen dat ik iig de maat wel belangrijk vind. Mijn eerste 3 sexpartners waar ik ook een relatie mee had hadden allemaal een vrij gemiddelde maat van zon 15 a 16 cm denk ik en het verschil in grootte en dikte was minimaal dus de beleving van seks was altijd nagenoeg hetzelfde. Nu had ik bij m'n derde vriend na een paar jaar een relatiedipje en zijn we een paar maanden uit elkaar geweest. Deze periode ging ik met wat verschillende jongens naar bed en kwam ik erachter dat er toch wel heel grote verschillen zijn. Ik had sex met een lange magere jongen maar echt met een heel grote en dikke pik en het genot bij de sex was echt heel groot. Uiteindelijk zijn mijn toenmalige vriend en ik nog weer bij elkaar gekomen maar dit ging niet lang goed en dat had er ook wel mee te maken dat ik de sex niet meer echt lekker en opwindend vond simpelweg omdat het verschil van gevoel zo groot was in vergelijking met wat ik had meegemaakt. Het is vrij lullig om het te moeten zeggen maar een kleinere pik is niks meer voor mij maar gelukkig heb ik nu wel weer iemand met een maatje meer....

2017-07-21 06:03:11
Gravatar
Jose (Hoofddorp) schreef...
Sorry hoor, maar ik wil wel iets voelen tijdens het neuken. Een klein pikkie komt er bij mij niet in, hahaha... Onder de 22 centimeter noem ik het een pikkie...!!

2015-11-14 05:56:43

Reageren

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
2000