Natuurlijk Does Size Matters!

2014-07-31 00:02:55

Ik wil niemand voor het hoofd stoten, maar size doés matters. Natuurlijk vind ik het lekker als je verschillende standjes doet en dan zou je kunnen zeggen dat de lengte niet veel uitmaakt (de dikte is ook heel belangrijk). Ik vind een penis onder de 18 centimeter voelt en oogt niet zo goed. Een grote pik oogt gewoon geil. Sorry heren, het is lullig maar de maatschappij is ook niet mild tegenover vrouwen met kleine borsten. Grote borsten is de maat/mode. Vandaar dat veel vrouwen massaal borstvergrotingen ondergaan. Dus heren met een pik onder de 18 centimeter: ik hoop dat er voor jullie op het gebied van penis vergroting veel gaat veranderen in de toekomst.

Wendy (Eindhoven)Reacties (19)

Gravatar
PenisXXL (Veldhoven) schreef...
Hallo Wendy, ik wil je wel een keer komen verwennen met mijn 23 cm paal! Ik weet zeker dat je er geen spijt van zal krijgen. Ik kan het lang volhouden en ik kan meerdere keren achter elkaar klaarkomen. Ik hoor wel als je een keer wilt genieten. Liefs PenisXXL

2017-01-17 07:15:04
Gravatar
Natasha (Arnhem) schreef...
Natuurlijk doet "Size Matters", ik ben getrouwd met een heel lieve man. Ik hou onwijs veel van hem en ik wil oud met hem worden. Alleen de seks is niet bevredigend, puur omdat zijn pikkie te klein is. Ik voel hem amper. Ik heb dit met hem besproken, meerdere malen. En met beide instemming hebben we besloten dat we 1 x in de maand een man erbij nemen. Superspannend natuurlijk. Onze eerste date was met een heel leuke "getrouwde" vent. Ik was best zenuwachtig toen we met zijn drieen in de slaapkamer lagen. Maar toen ik zijn lul zag, werd ik wel heel erg geil. Zijn lul was zeker twee keer groter dan die van mijn man. En ook vele malen dikker. Dat gaat nooit passen dacht ik nog. Maar toen hij mij uitgebreid het gelikt, waar mijn kutje zeiknat was geworden, nam hij plaats tussen mijn benen. Wat ik toen voelde was zo vreselijk lekker. Hij drukte zijn grote paal tussen mijn benen....snakkend naar adem voelde ik hoe hij steeds dieper mijn kutje inging. Ik werd volledig door hem opgevuld. Jezus wat was dat lekker. Toen hij mij begon te neuken, dacht ik dat ik gek werd van genot. Achteraf zei mijn man, dat ik de hele boel bij elkaar heb gegild! Enigste wat ik weet is at er geen eind kwam aan mijn orgasme. Elke stoot maakte mij gek! Ik heb gekreund, liggen gillen en mijn ogen draaiden op een bepaald moment helemaal weg. Nog nooit was ik zo lekker geneukt en klaargekomen. Mijn man vertelde mij, dat ik totaal veranderde en hij had mij nog nooit zo gezien. Ik hou zoveel ... Lees meer


2016-10-23 07:28:21
Gravatar
wennepen (Den Haag) schreef...
Tuurlijk doet de grote ertoe! Van die kleine pikkies voel je gewoon niks! Pas na de 18 cm begint het wat te worden, maar liever paar cm erbij. Dat vult gewoon beter op! X Wennepen

2016-02-21 07:44:37
Gravatar
Bianca (Arnhem) schreef...
Een pik van 20 cm of meer vult je helemaal op! Na een paar stoten raak je in extase en laat je je lijden door je minnaar. Als hij dan steeds harder begint te stoten, kom je in een groot orgasme terecht. Ohhh mijn GOD wat is dat lekker. Steeds wilder en harder geneukt worden. Zijn ballen kletsen tegen je klitje..als hij op zijn hondjes die paal naar binnen stoot. Ja dit is neuken zoals het bedoelt is. Als die paal dan na een half uur je kut vol zaad spuit. Word je gek van genot... Dit is neuken, heren! Mannen met een klein pikkie.. Sorry, het blijft behelpen. Size Does (zeker weten) Matters!

2016-02-21 07:33:03
Gravatar
freddie (Nijmegen) schreef...
Mijn probleem als 38 jarige man gaat niet over hoe klein maar hoe groot, ik heb een penis van 32 cm bj 8cm dik en ik heb nog nooit normale sex gehad.
Ben nog nooit een vrouw tegen gekomen die hem echt naar binnen kon krijgen.
Ik vraag mezelf af zijn er meer mannen met dit probleem.

2015-11-07 08:27:00
Gravatar
SUUS (Apeldoorn) schreef...
Als vrouw reagerend op dit artikel moet ik zeggen dat ik tot de conclusie ben gekomen dat ik iig de maat wel belangrijk vind. Mijn eerste 3 sexpartners waar ik ook een relatie mee had hadden allemaal een vrij gemiddelde maat van zon 15 a 16 cm denk ik en het verschil in grootte en dikte was minimaal dus de beleving van seks was altijd nagenoeg hetzelfde.

Nu had ik bij mijn derde vriend na een paar jaar een relatiedipje en zijn we een paar maanden uit elkaar geweest. Deze periode ging ik met wat verschillende jongens naar bed en kwam ik erachter dat er toch wel heel grote verschillen zijn. Ik had sex met een lange magere jongen maar echt met een heel grote en dikke pik en het genot bij de sex was echt heel groot. Uiteindelijk zijn mijn toenmalige vriend en ik nog weer bij elkaar gekomen maar dit ging niet lang goed en dat had er ook wel mee te maken dat ik de sex niet meer echt lekker en opwindend vond simpelweg omdat het verschil van gevoel zo groot was in vergelijking met wat ik had meegemaakt.

Het is vrij lullig om het te moeten zeggen maar een kleinere pik is niks meer voor mij maar gelukkig heb ik nu wel weer iemand met een maatje meer....

2014-11-06 13:40:49
Gravatar
Miranda (Breda) schreef...
Ik ben het helemaal met je eens Wendy, mijn Ex was ook in het bezit van een klein pikkie, schat een centimeter of 12. Dus erg klein voelde er ook weinig van als hij me neukte. Toen ik een keertje vreemd was gegaan, en die man had een enorme paal,toen wist ik wat ik tekort kwam. Ik had nog nooit zulke lekkere seks gehad, ik kwam aan een stuk klaar op die grote pik van hem. Twee weken later ben ik weggegaan bij mijn man. Mijn verlangen naar een echte pik, was te groot.

XXX Miranda

2014-08-15 05:12:49
Gravatar
Suzanne (Den Bosch) schreef...
Je moet er natuurlijk wel wat van voelen, en het is nogal zwaar irritant als je een nieuwe vriend hebt met een kleiner pikkie dan je ex!

Suus

2014-08-09 05:18:23
Gravatar
Gerard (Haarlem) schreef...
Ik heb al bijna anderhalf jaar een relatie met mijn huidige vriendin, ik weet van mezelf dat hij niet de grootste is (18cm) maar ook zeker niet wijsvinger formaat, mijn vriendin was nog maagd toen ik iets met haar kreeg, en ik kan jullie vertellen dat ze er raad mee weet, ze heeft nog nooit geklaagd en ze krijgt er ook niet genoeg van, als je al eens een joekel hebt gehad.. vallen de volgende allemaal tegen je moet iemand nemen zoals hij is, en er zijn altijd nog hulpstukken om daarmee wel aan je trekken te komen, als je van iemand houd zoals hij is komen jullie er samen wel uit.. dus bij ons geld Size doesnt Matter!

2014-08-06 13:54:09
Gravatar
madelief (Hoorn) schreef...
Tot voor kort dacht ik size doesn\'t matter. Sinds ik een nieuw vriendje heb, kom ik daar helemaal op terug.... En het is niet alleen het formaat en de dikte, maar ook nog eens de vorm. Helemaal perfect..... (wat klinkt dit oppervlakkig... hij is ook heel lief, kan geweldig dansen en heerlijk koken... ik denk dat ik maar met hem ga trouwen.

2014-08-05 06:40:18
Gravatar
Suus (Amsterdam) schreef...
Yes, it matters hahaha! Ik heb gewoon het liefst een soort van onderarm hehe... beetje pijn vind ik wel lekker! Ik heb op dit moment geen vriend ofzo, maar wel sexrelaties... en het zijn allemaal onderarmen...ja, heerlijk!!!

2014-08-04 06:28:19
Gravatar
anoniempje (Amsterdam) schreef...
Hoe vervelend dit ook klinkt voor de minimum en average sized heren. JA de afmeting maakt verschil! Voorop gesteld dat de andere zaken eveneens goed in orde zijn uiteraard. Wanneer je een Don Juan hebt die het liefdespel tot in de puntjes beheerst dan wordt dat genot nog eens extra verhoogd als zijn \\\"gereedschap\\\" van een kaliber is dat je doet laten snakken naar adem. Voorzichtigheid in den beginne is natuurlijk wel geboden, temeer wanneer ik mij ook van achteren laat bedienen, maar als je eenmaal hebt kunnen wennen aan zijn omvang, dan is dat voor mij het opperste genot. Hartelijke groet

2014-08-02 05:25:35
Gravatar
Brenda (Zeist) schreef...
Tuurlijk doet de size er wel toe! Als zijn pik zo groot is als je pink schiet het toch niet op. Ik weet zelf dat als je een kind hebt gekregen duurt het een poos voordat je jezelf weer lekker voelt met je lijf..ook met je kut.. Ik heb weleens een vriendje gehad waarvan ik dacht ok, nou deze maar niet dan..maar ja, hij kon weer beffen als de beste.. Maar mijn huidige vriend slaat alles die heeft een heerlijk lijf en een grote en dikke pik, voor mij gemaakt zeg maar..mjam.. Kus

2014-08-02 05:24:25
Gravatar
anoniem (Hoofddorp) schreef...
Ja, ik vind van wel!

Niet dat de afmeting iets zegt of hij wel of niet goed is in bed, maar de lengte en dikte bepalen wel een heleboel. Het voelen in allerlei standjes,zeg maar alle kantjes raken..ja dan doet de afmeting er wel degelijk toe. Al weet je van te voren niet wat er in zijn broek verstopt zit natuurlijk,maar geef mij maar een royale afmeting.

2014-08-02 05:21:07
Gravatar
Loes (Haarlem) schreef...
Ik ben een vrouw met ik mag wel zeggen ervaring. En ja de lengte doet er wel degelijk toe. Aan mijn binnenkantje ziet een heel gevoelig plekje. En de juiste lengte om dit te raken is 19 a 20 cm. Mijn minnaar voldoet daar dus aan. MIjn man niet. Ik kan mijn lustgevoelens dus alleen botvieren met een groot geschapen man. De dikte is minder relevant. Maar 6 a 7 cm mag het toch wel zijn. Dan hoef ik ook niet bang te zijn dat ie breekt. Hopelijk heb ik als individu toch een bijdrage kunnen doen.

2014-08-02 05:19:24
Gravatar
Saskia (Tilburg) schreef...
Ik zie graag een pik die wat groter is dan gemiddeld, maar ook de hele entourage doet ertoe, is het allemaal bijgwerkt, is ie schoon etc. Voor het oog (mijn oog) is een stevige pik \"mooier\", maar ze moeten ook weten het te gebruiken. Als ik vrij ben ik erg nat, een kleine/smalle pik voel ik dan niet echt goed, dat is nog een rede en een zeer belangrijke natuurlijk. Ik wil samen optimaal genieten!

2014-08-02 04:59:26
Gravatar
Yvonne (Amsterdam) schreef...
Does size matters?
Ja, ja, ja..... Maar tegen onze lieve vriendjes met kleine maatjes zeggen we natuurlijk "nee hoor schat, het valt wel mee". Na een relatie van 10 jaar had ik paar one-nightstands en een sexrelatie. Na die wilde avonden kwam ik erachter dat size does matter. Grote, dikke formaten zien er geiler uit en is gewoon een lust voor de ogen (en mond en ...) Meerdere sexpositie zijn dan mogelijk zonder dat het eruit "floept". Maar ja.. Size verzekert niet of de relatie standhoudt.
Groetjes.

2014-08-01 04:10:13
Gravatar
Inge (Amsterdam) schreef...
Hallo daar, ik ben een vrouw en kijk regelmatig op jullie site. Jullie vraag of size er iets toe doet kan ik als vrouw met een volmondig ja beantwoorden. Natuurlijk is het in de liefde niet doorslaggevend en zal ik daarom niet minder van een eventuele partner houden. Maar als we het puur over sex hebben dan voelt een groot geschapen man een heel stuk prettiger dan een man die helaas wat kleiner geschapen is.

Groetjes van mij X.

2014-08-01 04:08:48
Gravatar
Carolien (Krommenie) schreef...
ja...... Na 12 jaar relatie met mijn - nu ex- vriend, heb ik iemand leren kennen. En ik was wel degelijk aangetrokken tot hem, maar op dat moment dacht ik dus echt niet aan het formaat van zijn penis. Tot dat ik het heb \'vernomen\' en ja, dan praat je dus echt wel anders.... Er is een wereld open gegaan voor me. Mens, wat kan ik nu genieten van sex/vrijen/ liefde bedrijven...... Mijn god zeg.......... En ja, het ligt ook wel een beetje aan de manier waarop. Mannen: ga niet als een konijn tekeer op ons.... Lekker diep en stevig erin, en lekker langzaam erin boren alsware..tot het einde, voel de hoeken en alle plekjes daar diep achterin ons \'grotje\' Weet je, mijn vriend, nu, waarvan ik het verschil heb mogen leren kennen/voelen.. Doet het ook wel es zoals konijntjes het doen...heel snel stoten enzo...

Het is net of je er niks in hebt. Dus, gebruik je kwaliteiten, en je lengte optimaal. En dan kom je erachter dat die van jou achteraf toch helemaal niet zo klein was als je had gedacht!!!!

2014-08-01 04:02:55

Reageren

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
2000