Nieuwe lover is nogal klein geschapen!

2017-08-01 08:05:21

Ik ben nog niet zo heel erg lang single (heb 5 jaar relatie gehad) en heb begin november een hele leuke, lieve jongen ontmoet. Ik kende hem al via via, maar nu dus al inmiddels paar dates gehad. Toen ik hem ontmoette was ik nog niet heel erg lang single, dus heb het heel rustig aan gedaan. Was er ook totaal nog niet aan toe om meteen helemaal serieus te gaan daten etc. en hij wist dat ook. Dus hebben we paar keer gezellig gegeten en drankjes gedronken, maar elke keer niet met elkaar mee naar huis gegaan. Maar afgelopen vrijdag hadden we dus weer afgesproken en ondanks dat ik heel erg moe was (6 dagen gewerkt en niet top geslapen) had ik toch heel erg veel zin om hem te zien.

Gezellige avond gehad en om 4.00 zei hij dat hij mij wel even naar huis zou brengen vanwege het weer (koud etc.) en hebben we een taxi gepakt. Ok 1 kopje thee dan.. Nou ik had m'n glas thee nog niet in m'n hand of hij besprong me zowat. Na een tijdje in bed gaan liggen en daar verder gegaan. We hebben niet geneukt (wilde ik ook niet) maar hij heeft mij voornamelijk verwend :-) Op een gegeven moment deed hij dus z'n onderbroek uit en voelde ik z'n geslachtsdeel om het maar even netjes te zeggen... Ik dacht echt OMG dat is wel heel klein en dun. Ik schat een centimeter of 10! Maargoed, vrolijk verder gegaan, maar ik merkte dat ik het best wel een beetje een afknapper vond... Misschien omdat mijn ex (zeer) goed geschapen (23 cm) was, moest ik even wennen, maar ik weet dat ik jaren geleden ook een keer met iemand in bed had gelegen die ook vrij klein geschapen was en dat ik met het vrijen echt helemaal niks voelde...

Nu weet ik dus even niet zo goed wat ik moet doen. Het is echt een lieverd en heb het best wel gezellig met hem, maar ik wil absoluut geen relatie op dit moment, ben eigenlijk meer op zoek naar een sex relatie (had met m'n ex het laatste jaar nauwelijks sex wegens omstandigheden en heb daardoor nu echt enorme behoefte, maar geen zin dus in een relatie), maar of dat met hem gaat lukken...? Moet ik het nog een kans geven?

Eleonora (Den Haag)Reacties (1)

Gravatar
Anoniempje (Alkmaar) schreef...
Ik heb met je te doen Eleonora! En ik kan je vertellen beter zal het niet worden! Een klein pikkie van 10 cm zal nooit een worst worden van 23 cm... en dat is toch waar jouw diepste verlangen naar uit gaat! Jij wil helemaal opgevuld worden... hard en diep geneukt worden. Dat kan niet met een klein pikkie! Of je schaft een grote dildo aan en neemt zijn pikkie voor lief...of je stopt... en zoekt een man met een grote paal, die jou wel geeft waar je zo naar hunkerd.... veel succes! Liefs Anoniempje

2017-09-27 06:59:45

Reageren

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
2000