Penislengte maakt namelijk wel degelijk uit!

2014-08-01 04:31:46

Ik betrap mezelf op iets waarvan ik altijd dacht dat het belachelijk was om er uberhaupt over na te denken: Penislengte maakt namelijk wel degelijk uit.

Ik bemerk namelijk een lichtelijke teleurstelling bij mezelf bij de ontdekking van een ietwat aan de kleine kant zijnde penis van mijn sekspartner en het kan ook een beetje in mijn hoofd blijven hangen en van invloed zijn op het verdere verloop van ons contact..

Hoe denken jullie hier eigenlijk over?

Lynn1 (Rotterdam)Reacties (21)

Gravatar
edwin (ven) schreef...
echt waar?

2021-08-07 14:51:29
Gravatar
Pater (Amsterdam) schreef...
Mannen met ee kleine pik kunnen beter sterven dan kunnen vrouwen hun onrealistische verlangen botvieren op de enige alpha mannen die er zijn , opgelost

2019-10-07 05:01:19
Gravatar
Will (Utrecht) schreef...
Zelf ben ik een blanke homo jongen, en ook hier geldt "size does matter" in het begin altijd gemiddelde tot kleine paaltjes gehad (15-18 cm)... tot ik op een festival een jongen ontmoette met 23 cm, en ja; dat is een veel beter gevoel + vaak zijn de groot geschapen ook beter.

2019-08-18 22:29:49
Gravatar
Patricia (Haarlem) schreef...
Ik wil niemand voor het hoofd stoten, maar size doés matters. Natuurlijk vind ik het lekker als je verschillende standjes doet en dan zou je kunnen zeggen dat de lengte niet veel uitmaakt (de dikte is ook heel belangrijk). Ik vind een penis onder de 18 centimeter voelt en oogt niet zo goed. Een grote pik oogt gewoon geil. Sorry heren, het is lullig maar de maatschappij is ook niet mild tegenover vrouwen met kleine borsten. Grote borsten is de maat/mode. Vandaar dat veel vrouwen massaal borstvergrotingen ondergaan. Dus heren met een pik onder de 18 centimeter: ik hoop dat er voor jullie op het gebied van penis vergroting veel gaat veranderen in de toekomst.

2017-07-21 06:05:40
Gravatar
Maria (Arnhem) schreef...
Ja, Size Does Matters..... IK heb al meerdere donkere vriendjes gehad..en JA ze hebben allemaal een grote pik! En ze neuken ook nog lekkerder, langer en natuurlijk dieper! Kan er niks aan doen maar voor mij geen kleine blanke pikkies meer. Ik wil gevuld worden door grote zwarte piemels. Hihi groetjes Maria

2014-10-01 13:45:01
Gravatar
Suzanne (Harlingen) schreef...
Voor mij doet het er toch ook wel een beetje toe. Ken me prima vermaken met gemiddelde lengte. Maar ik hou toch voornamelijk van ruige wilde seks en daarbij geef ik toch de voorkeur aan goed gevuld zijn haha.. En dat gevulde liever in de breedte dan in de lengte. Maar ieder zo zijn ding ;) En nou moet ik zeggen dat ik vrij strak ben dus ik zit ook redelijk snel gevuld, het ligt natuurlijk niet alleen aan de piemels, er is geen kut hetzelfde..

2014-08-06 14:10:48
Gravatar
Tamara (Zwolle) schreef...
Ik hou persoonlijk wel van een wat grotere (en vooral dikkere) lul...ik weet niet. ik vind het mooier en ik wil wel iets kunnen voelen. Hij hoeft echt geen 30 cm te zijn hoor, maar mijn partner zit iets boven de 20, en ik hou er gewoon van.

2014-08-06 14:07:11
Gravatar
Zeldaaa (Leiden) schreef...
Grappig onderwerp dit!

En ja ook ik geef toe -met enig schaamrood- dat size wel degelijk mattert. Ik schrik wel van het gemiddelde, in mijn ogen toch best wel klein. Heb ooit een schat van een knul -sorry, kan hem geen echte man noemen- leren kennen met het formaatje Bic aansteker. Kon daar werkelijk he-le-maal niks mee. Heeft dus ook niet lang geduurd die relatie. Achteraf was ik waarschijnlijk niet verliefd genoeg. Laten we het daar maar op houden.... Nu een fikse 23cm, lekker dik, helemaal fijn. Toch heeft ieder nadeel zijn voordeel: anaal wil het na een jaar nog steeds niet lukken. Ondanks alle theorieen dat je kont flexibel is, de mijne is er blijkbaar bang voor! Maar zou hem voor geen goud in willen ruilen.

Zelda

2014-08-05 06:36:08
Gravatar
Colinda (Leeuwarden) schreef...
Mijn vriend heeft best een grote pik (21 bij 5,7 cm) en ik vind het heerlijk. Heel soms stoot hij met een bepaald standje tegen mn baarmoedermond aan, maar iets van positie veranderen en het probleem is opgelost. Verder ben ik diep genoeg om het goed te kunnen handelen gelukkig.

Het is ook gewoon mooi om te zien, zo\'n grote harde (!) pik.

2014-08-05 06:22:23
Gravatar
Sarah (Amstelveen) schreef...
Lengte en dikte zijn allebei belangrijk.
Ik had eens een vriendje die een heel kort plassertje had, en ook een vriendje met een erg dun plassertje. Bij allebei vond ik er niets aan. Die korte voelde je niet eens (kon nog net op tijd de woorden : \"Zit ie er al in\" binnen houden), en bij die dunne leek het net of ik gevingerd werd.
Nu kom ik door penetratie toch niet klaar, dus in dat opzicht was het geen ramp.

Ook nog een vriend gehad die een heule grote pik had, ik schrok mij kapot!!! Ik ging z\'n broek in met mijn hand en dacht meteen: \"Sjeeeeezus, wat heb ik hier in mijn hand dan\". En toen was ie nog niet eens hard...
Ik houd ook wel een beetje van \'pijn\' tijdens seks, maar bepaalde standjes gingen echt niet. Deze relatie heeft niet lang stand gehouden (plasser had hier niets mee te maken), waardoor experimenteren niet echt heeft kunnen plaatsvinden.

Mijn huidige partner heeft een heerlijke plasser, echt waar. Lang genoeg, dik genoeg en ik denk dat ik met hem ooit wel klaar kan komen tijdens penetratie. Hij heeft een ongebruikelijk rechte plasser in erectie en dat lijkt mijn G-spot goed te doen (terwijl normaal dit het geval hoort te zijn bij plassers met een lichte kromming).

Krijg spontaan zin in seks!
Sarah

2014-08-04 15:47:56
Gravatar
Corine (Zaandam) schreef...
Ik vind dat er wel degelijk verschil is in hoe ik seks heb als een penis groter of kleiner is. Ik heb nog nooit een penis in me gehad die echt te groot voor me was. Als ik de tijd maar had, ging het altijd wel soepel. Soms moet je gewoon even \"rekken\". Dat is gelukkig niet blijvend!

Ik vind het belangrijker dat een man niet klein is, dan dat hij groot is. Boven een bepaalde maat is hij lekker groot, en dan ben ik dik tevreden. Die maat is wel wat boven het gemiddelde, helaas. Maat alleen is ook niet alles. Ik vind het belangrijk dat er niet teveel voorhuid overheen zit, en dat hij niet te krom is. Daar kan geen maat tegenop.

2014-08-04 06:43:35
Gravatar
Carrie (Aalsmeer) schreef...
Mijn ex had een complex over zijn lengte en dikte en ik snapte niet zo goed waarom....

Tot ik mijn huidige partner ontmoette!

Voor mij hoeft hij geen 25 cm te zijn en dikte onderarm, maar een beetje vulling is toch wel erg lekker hoor!

Carrie

2014-08-04 06:42:27
Gravatar
Judith (Almere) schreef...
Jeee...zeg. Je gaat toch niet zeggen dat je zijn lulletje te klein vindt??? Krijg nou wat!!! Nee, ik zou gewoon zeggen dat ik nog niet toe ben aan een (nieuwe) relatie.

2014-08-04 06:26:22
Gravatar
Martine (Assendelft) schreef...
Ook apart dat iemand denkt dat zijn maat wel goed is \"omdat hij er nooit klachten over heeft gekregen\".

Ik heb wel eens sex gehad met het type wijsvinger en was echt BOOOORING. Toch heb ik heb ik bij hem geen klacht daarover ingediend. Ik klaag graag en vaak, maar alleen als er iets aan de situatie te veranderen is.

Klagen tegen een man over zijn te kleine piemel leidt niet tot een vergroting van het lid, maar tot een verkleining van het zelfvertrouwen van de meneer in kwestie.

Ik zou persoonlijk ook niet graag horen \"Nou wel jammer dat er bij jou een vrachtwagen nog in zou kunnen keren\". Ook niet als dit het geval is. Ik hou namelijk zelf ook van kritiek waar ik wat aan mee kan.

2014-08-04 06:20:58
Gravatar
Wendy (Veldhoven) schreef...
Heb ook eens een neger gehad die in slappe toestand al tot halverwege zijn been kwam, ik schrok er gewoon van ik dacht wat heb je daar nu zitten maar toen werd het al snel duidelijk, in stijve toestand werd hij niet veel groter maar het was al groot zat en heerlijke seks mee gehad, deed niet pijn hij wist er mee om te gaan, zat er nog niet voor de helft in. Daarna is elke pik eigenlijk te klein, je gaat toch vergelijken. Penislengte is wel degelijk heel belangrijk voor goede, heftige seks.

2014-08-04 06:18:22
Gravatar
Nancy (Leiden) schreef...
Ik heb ook liever een grote(re) en dikkere. Ik voel gewoon veel meer en vind het prachtig en zo stoer om te zien. Stijf, want van een slappe kan je nog niets zeggen (vind ik meer schattig en dat willen mannen liever niet horen). Het heeft mij ook wel eens verbaasd hoe een kleintje zo groot kon groeien.

2014-08-04 06:14:24
Gravatar
Helma (Tilburg) schreef...
Mijn ervaring is dat het bij een ONS bijvoorbeeld wel teleurstellend kan zijn, maar als ik echt verliefd ben ik er prima mee kan dealen (...met een maatje minder dan hè...). Zeker in een relatie wen je er na verloop van tijd aan en dan kan het echt wel bevredigend zijn. Moet wel wat tegenover staan hehehe. Mannen die met iets minder dan een HEMA rookworst bedeeld zijn, ontwikkelen vaak weer vaardigheden op andere gebieden :-)

2014-08-03 06:48:24
Gravatar
Jose (Arnhem) schreef...
Ja helaas voor de heren die wel eens te horen krijgen, joh de maat doet er niet toe.....(maar eens goed kijken hoe klein hij is!)
De maat doet er echt wel toe en de dikte zeker ook!

2014-08-03 06:39:34
Gravatar
Maria (Sneek) schreef...
Size does defintely matter! Seksen met pinkeltje is nou niet echt bepaald bevredigend. Ik spreek uit ervaring, wist niet eens dat piemels zo klein konden zijn en voelde er maar weinig van.

2014-08-03 06:37:36
Gravatar
Lynn1 (Rotterdam) schreef...
Vréselijk eigenlijk toch, die gedachte! Zo bekrompen, maar het is dus wel zo.

Ik heb juist eens een enorm groot geschapen neger gehad en je begrijpt dat nadien niemand daar ooit nog aan kon tippen. Maar kom op; wijsvingerlengte is toch echt een beetje saai? Ik voel dat denk ik niet..

En weet je, ik vind het zo lekker om droog te neuken. Te schuren. Maar dan moet je natuurlijk wel wat voelen. Lukt niet met een stengeltje

2014-08-03 06:34:05
Gravatar
Julia89 (Heemskerk) schreef...
Haha leuk onderwerp. Ben me ooit rot geschrokken bij het aanraken van de penis van een date.... zóóó groot... ik dacht gelijk dit gaat dus níet gebeuren! En is dus ook niet gebeurd.

Van de andere kant ook vriendje gehad met heeeel kleintje (wijsvinger ongeveer) en dat was ondanks iets zachter gevoel wel lekker. Maar inderdaad: eerste indruk is ook belangrijk!

2014-08-03 06:31:46

Reageren

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
2000