Zijn gereedschap is zo klein!

2014-08-07 10:32:55

Ik heb een hartstikke leuke man. Hij is knap, slim en gezellig. We hebben best een prima en rijk sociaal leven samen. Toch ben ik niet voor de volle honderd procent gelukkig. Er ontbreekt namelijk iets en daar ben ik me eigenlijk pas sinds een halfjaar van bewust.

Tussen de lakens is er één ding dat minder is en dat is zijn ‘gereedschap’. Mijn man is nogal klein geschapen. Echt heel klein. Ik denk dat zijn penis in opgewonden toestand de tien centimeter niet haalt. Heel lang wist ik niet dat zijn penis veel kleiner is dan gemiddeld. Hij was mijn eerste vriendje en ik heb geen enkele ervaring met andere mannen. Eigenlijk werd ik me er pas van bewust tijdens een vrijgezellenavond. Iemand had een pretpakket voor de bruid samengesteld en daarin zat dus ook een pornoblad met naakte mannen in hun volle glorie. Toen ik zag wat andere mannen in huis hadden, schrok ik gewoon. Ik wist niet wat ik zag! Nu zijn die naaktmodellen natuurlijk supermannen met superjannen en niet de norm, maar toch...

Op die avond, toen er al flink wat wijn was gedronken, heb ik voorzichtig geïnformeerd naar de gemiddelde penislengte van de bedpartners van mijn vriendinnen. Natuurlijk niet rechtstreeks. Dat vond ik te gênant. Ik zei zoiets als: ‘Goh, ik las pas nog dat er een man in Zuid-Afrika is met een joekel van wel 30 centimeter... Je zal het maar in je bed vinden.’ Nou, daar moesten de meesten echt niet aan denken. Een centimetertje of 19 vonden ze meer dan voldoende. Toen wist ik genoeg. Nu weet ik dat grootte niet belangrijk is, maar wat je ermee doet. Maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

Ik vond mijn man altijd een lieve en prettige bedpartner. Maar sinds ik weet dat de gemiddelde man beter bedeeld is, heb ik het gevoel dat ik iets te kort kom. Dat ik misschien meer zou kunnen voelen als we ‘het’ doen. Ik ben nu dus ontzettend nieuwsgierig geworden naar hoe seks met een andere, groter geschapen man zou zijn. De laatste tijd betrap ik mezelf erop dat ik daar vaak over fantaseer. Dat deed ik vroeger nooit. Ik heb er zelfs aan gedacht om via internet een one night stand te zoeken, maar ben daar toch van teruggekomen. Ik zou het vreselijk vinden als mijn man erachter zou komen. Helemaal als hij zou ontdekken waaróm ik met een ander wil vrijen. Ik wil hem niet kwetsen, daarvoor hou ik te veel van hem. En wie weet wil zo’n man toch meer dan seks; daar zit ik echt niet op te wachten.

Nu zag ik onlangs in een blad dat je als vrouw ook een gigolo kunt bestellen. Een man die je betaalt voor seks, zonder dat daar allerlei emotionele toestanden bij komen kijken. Ik speel nu serieus met de gedachte om dat te proberen. Gewoon, om één keer te ervaren hoe het is om te vrijen met een ander. Het enige wat me ervan weerhoudt, is dat het voelt als verraad. Mijn man kan het nu eenmaal ook niet helpen dat hij fysiek tekortschiet. Verder is er absoluut niets mis met hem en zou ik hem voor geen goud willen ruilen.

Wat zouden jullie doen??

Brenda (Zaanstad)Reacties (7)

Gravatar
Evelien (Den helder) schreef...
Mijn vriend is ook erg klein geschapen. Ik voel vaak niets tijdens de sex. Ik denk ook niet dat er vrouwen zijn die dat fijn vinden. Iedere vrouw verlangt naar goede sex. Ik zeg ook eerlijk tegen hem dat hij me niet kan bevredigen met zijn penis. Gelukkig vindt ie het ook fijn om me oraal te bevredigen en kan dat gelukkig redelijk. Maar ik mis toch een lekkere dikke penis.

2018-07-12 11:22:46
Gravatar
Bianca (Arnhem) schreef...
Ik ben tijdens de oud en nieuw vreemdgegaan, mijn vriend was te dronken. En je kan het al raden, die (overheerlijke) man had een enorme pik. Ik schrok er in het begin een beetje van. Zijn pik was groot, dik, mooi geaderd en zwart. Wat was dat geil, met genoeg spuug kreeg hij zijn pik tot de helft in mijn kutje. Wat er toen gebeurde, ongelovelijk wat was dat lekker. Ik dacht dat ik uit elkaar scheurde, zijn pik raakte elke stoot mijn klitje, gek van genot werd ik. Gillend kwam ik de eerste keer klaar en die keer daarna, een daarna..Ik ben de tel kwijt geraakt zo vaak heb ik een orgasme gekregen. Dus of size matters, ja SIZE MATTERS. En hebben negers een grote pik, ook daar moet ik nu ja op zeggen. Mijn kutje is nig aan het bijkomen, toen ik mijn vriend vanmorgen onder de douche zag komen, en zijn kleine pikkie zag, kon ik niks anders bedenken, dat het behelpen was. Echt zielig...Ohhh dilema!! X Bianca

2016-01-02 06:28:55
Gravatar
Bokacho (Zwijdrecht) schreef...
Dames,

Mijn penis is 14 x 14 cm en ik durf te wedden dat ik je tot perfecte orgasme brengt? Twijfel/ Neem contact mee... :)

2015-12-21 16:46:16
Gravatar
Jose (Amsterdam) schreef...
Mijn ex had een lul van 22 cm, als je daarna een man treft met een kleine pik, valt dat behoorlijk tegen. Je voelt gewoon veel minder...ik was gewend aan die lange dikke paal. Ik mis hem soms nog steeds.

2015-11-04 13:39:59
Gravatar
Carolien (Leeuwarden) schreef...
Mijn EX had ook een heel klein pikkie. In het begin deed hij nog wel zijn best. Maar al snel verlangde ik naar mijn speeltje tijdens de seks. Van zijn pikkie voelde ik weinig tot niets meer.

NU heb ik mijn speeltje niet meer nodig...ik heb nu een vent met een echte pik van een dikke 20 centimeter, neuken dat hij kan...heerlijk ik ben verslaafd aan zijn paal. groetjes Carolien

2014-09-28 04:15:46
Gravatar
Carola (Eindhoven) schreef...
Gewoon een keertje doen, weet zeker dat je er geen spijt van krijgt. Een gigolo weet precies waar jij behoefte aan hebt, en zal op al je wensen ingaan. Je krijgt jouw portie seks...puur voor je eigen genot en om jou verlangen te stillen.

Groetjes
Carola

2014-08-19 16:44:46
Gravatar
Sandra (Breda) schreef...
Hoi Brenda,
Als je eenmaal een grotere pik hebt gehad is er geen weg meer terug. Je zal er elke keer weer naar verlangen. Omdat je hebt ervaren hoe geweldig de seks kan zijn met een maatje meer!

Dus bedenk heel goed waar je aan begint!
Er is geen weg terug, geloof me.
Sterkte, Sandra

2014-08-07 08:27:08

Reageren

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
 
2000